Grønt hele året

Grøntsager kan høstes på meget forskellige tidspunkter, og hvis du vil kunne have dine egne grøntsager hele året rundt, kræver det noget planlægning. Hvis du fræser din køkkenhave om foråret, vil du ikke kunne høste noget i mindst en måned derefter.

Stauder: Jordskokker, asparges og rabarber

Bed A: Kartofler & tomaten Bloody Butcher samt vårsalat (efter kartofler)

Bed B: Rosenkål, grønkål, sommerknudekål, radiser (før grønkål), broccoli, asiatisk bladgrønt (efter knudekål)

Bed C: Porrer (vinter), sommergulerødder, pastinak, rødbeder, skorzonerrødder

Bed D: Stangbønner (snitbønner og tørrebønner), solsikker, Tromboncino, salat, spinat, ærter

(Bed D dyrkes som De Tre Søstre/Indianerbed, hvor salat og spinat sættes yderligt, der hvor de andre planter senere kommer til at brede sig).